برج چاچا در گرجستان، افسانه شهر باتومی

جاهای دیدنی 30 اردیبهشت ، 1398 4 دقیقه
در این مطلب می‌خوانید [ نمایش ]

تور گرجستان یک انتخاب بی‌نظیر است که به شما فرصت می‌دهد از سرزمین رویایی اروپا بازدید کنید. سرزمینی که با حفظ محیط زیست و منابع طبیعی‌اش، در حال تجربه مدرنیته است و به همین خاطر هم گردشگران تلفیق مدرنیته و زندگی بکر در طبیعت را با هم تجربه می‌کنند.
اگر از طرفداران طبیعت هستید و با تور باتومی عازم گرجستان شده‌اید، برای همه لحظه‌های‌ خود برنامه‌ریزی کنید. اگر از دیدن بناهای قدیمی تاریخی و سازه های باستانی لذت می‌برید، بازهم نباید زمان را از دست بدهید. تنوع این سازه‌ها در سطح شهر و حاشیه آن انقدر زیاد است که بهتر است پیش از سفر، برنامه حدودی بازدیدهای خود را مشخص کنید تا سردرگم نشوید.

 


سفر به قلب تاریخ عثمانی

 

 

سفر به قلب تاریخ عثمانی

 


یکی از سازه‌های بلند باتومی، که شما را به قلب تاریخ عثمانی می‌برد، برج چاچا نام دارد. یکی از معانی کلمه چاچا در زبان گرجی‌ها، چشمه است. علاوه بر این نام به خاطر ساعت بزرگی که در نمای این برج می‌بینید، آن را به برج ساعت هم می‌شناسند.
برج چاچا در باتومی، درست در حاشیه دریای سیاه قرار گرفته است. یک برج بلند ۲۵ متری باشکوه که در ساحلی رویایی در میان چهار فواره زیبا بنا شده است. به همین دلیل علاوه بر برج چاچا و برج ساعت، این سازه عثمانی را به نام برج فواره هم می‌شناسند.

 


برج چاچا کجاست؟

 

 

برج چاچا کجاست؟

 


خیابان گوجباشویل یکی از محبوب‌ترین خیابان‌های باتومی است که در هر ساعت از شبانه‌روز می‌توانید جمعی از گردشگران را در حال گشت و گذار در همان حوالی مشاهده کنید، به همین دلیل هم با نزدیک شدن به این خیابان، ازدحام گردشگرانی را خواهید دید که مانند شما قصد بازدید از این بنای تاریخی را دارند. پس کمی صبور باشید و شانس بازدید از برج فواره را از خودتان دریغ نکنید.
علاوه بر این، اگر در ساعت‌های خیلی شلوغ به اطراف برج رسیدید، می‌توانید کمی صبر کنید. فضای سبز اطراف برج در کنار ساحل رویایی دریای سیاه، محیط دل‌انگیزی را فراهم کرده است که می‌توانید کمی در آن وقت بگذرانید تا از ازدحام جمعیت کاسته شود.

 

 

راهنمای سفر ۸ روزه به گرجستان (قسمت اول)

 


معماری عثمانی با طراحی فرانسوی

 

 

معماری عثمانی با طراحی فرانسوی

 

 


برج چاچا را یک معمار فرانسوی به نام ریموند چارلز طراحی کرد، اما نکته جالب این است که در تمام بخش‌های این سازه، نمادها و نشانه‌های معماری عثمانی را به چشم خواهید دید؛ گویی که یک معمار کار کشته گرجی، که زیر و بم زندگی مردم گرجستان را می‌داند، آن را بنا کرده است.
ساعت معروف برج فواره یا برج چاچا در ارتفاع ۱۸ متری این آن نصب شده است و شما از فاصله دور هم می‌توانید به تماشای برج ساعت و فواره‌های اطراف آن بنشینید. با این حال اگر می‌خواهید از جزئیات معماری این سازه عثمانی بازدید کنید، بهتر است با یک پیاده روی کوتاه، خودتان را به نزدیکی آن برسانید.
برج چاچا، برجی سفید رنگ و شکوهمند است که هنوز هم به عنوان یکی از سازه‌های زیبای این شهر طرفداران بومی زیادی دارد.

 

 

راهنمای سفر ۸ روزه به گرجستان (قسمت دوم)

 


نمایش فواره‌ها

 

 

نمایش فواره‌ها

 

 


اگر دوست دارید در برنامه های کوچک محلی حضور داشته باشید، طوری برنامه ریزی کنید که تا ساعت هفت شب، در همان حوالی باشید. هر شب، راس این ساعت یک نمایش کوتاه ده دقیقه‌ای با هنرمندی چهار فواره اطراف برج اجرا می‌شود.
نمایشی که هرچند کوتاه و کوچک است، اما حتما شما را هیجان زده خواهد کرد. دیدن این نمایش آن هم در کنار مردم بومی گرجستان، یک تجربه فرهنگی به یاد ماندنی است.

 

 

 

مدت زمان مورد نیاز برای بازدید

 

 

مدت زمان مورد نیاز برای بازدید

 

 


حقیقت این است که برای بازدید از این برج به زمان زیادی احتیاج ندارید و تنها در ۳۰ دقیقه می‌توانید تمام ابعاد این سازه عثمانی را ببینید و در کنار آن عکس بگیرید.
با این حال، محل قرار گیری این برج در خط ساحلی دریای سیاه، به شما فرصت می‌دهد تا در یک پیاده روی توریستی، پس از بازدید از برج الفبا، خودتان را به چاچا برسانید و کمی بعد هم برای دیدن نمایش فواره‌ها حاضر شوید.

مشاوره رایگان