۰۲۱-۴۱۵۳۵

معرفی برگر کینگ

معرفی برگر کینگ

مشهورترین رستوران‌های زنجیره‌ای دنیا مانند ساب وی و یا مرغ سوخاری KFC همیشه طرفدارهای خاص خود را داشته و از محبوبیت بالایی در سرتاسر دنیا برخوردار هستند. چرا که این رستوران‌ها با دستور پخت خاص خود می‌دانند که مشتریان چه چیزی را دوست دارند.اما در این بین یکی دیگر از این رستوران‌های فوق‌العاده محبوب برگر کینگ نام دارد که یکی از انتخاب‌های اصلی عاشقان همبرگر و ساندویچ است. برگر کینگ که این روزها توانسته به یکی از رقیب‌های سرسخت مک دونالد در دنیا تبدیل شود ادعا دارد که لذیذترین برگرها را به مشتریان خود عرضه می‌کند. همراه ما باشید تا شما را با این رستوران زنجیره‌ای پرطرفدار آشنا کنیم.

 

آشنایی با رستوران زنجیره‌ای برگر کینگ

برگر کینگ (BK) یک رستوران زنجیره‌ای چند ملیتی آمریکایی بوده و در دسته رستوران‌های فست فود همبرگر قرار دارد. دفتر مرکزی این شرکت در شهرستان میامی-دید، فلوریدا واقع شده و اولین بار در سال ۱۹۵۳ با نام Insta-Burger King تأسیس شد. همان طور که از نام آن می‌توان متوجه شد این رستوران با ارائه همبرگرهای مخصوص خود به شهرت رسیده است. امروزه برگر کینگ موفق شده تا شعبه‌های مختلفی را در کشورهای گوناگون باز کرده و به یکی از پرطرفدارترین و بزرگترین رستوران‌های زنجیره‌ای دنیا تبدیل گردد. طبق گزارش‌های ارائه شده در سال ۲۰۱۸، برگرکینگ در ۱۰۰ کشور دنیا ۱۷۷۹۶ شعبه داشته است. منوی برگرکینگ در ابتدا تنها شامل برگر، سیب زمینی سرخ کرده، نوشابه و میلک شیک بود که به مرور زمان گزینه‌های متنوع‌تری به آن اضافه شده و در نتیجه به مجموعه‌ای بزرگتر تبدیل شد. برگر کینگ برای اینکه بتواند محبوبیت بیشتری در بین ملیت‌ها پیدا کند برگرهای خود را متناسب با ذائقه افراد هر کشوری تنظیم می‌کند.

 

تاریخچه رستوران زنجیره‌ای برگر کینگ

طبق گفته پیشین اولین سال تاسیس برگر کینگ به ۱۹۵۳ برمی‌گردد. البته در آن سال‌ها این رستوران با نام Insta-Burger King شناخته می‌شد. بعد از یک سال این رستوران با مشکلات مالی مواجه شد؛ بنابراین دو فرنچایز مستقر در میامی، دیوید ادگرتون و جیمز مک لمور شرکت را خریداری کردند و نام آن را به "برگر کینگ" تغییر دادند. البته در طول ۵۰ سال بعد از تاسیس بارها صاحبان اصلی این رستوران تغییر پیدا کردند. در نهایت در اواخر سال ۲۰۱۰، اکثر سهام این شرکت، در معامله‌ای به ارزش ۳.۲۶ میلیارد دلار فروخته و به مالکان جدید واگذار شد. البته که برگر کینگ نیز در طول سال‌ها با فراز و نشیب‌های مختلفی روبرو بوده است. اما در حالت کلی مسیری که طی کرده صعودی بوده و روز به روز بر محبوبیت و موفقیت‌های آن افزوده شده است.

اولین بار شرکت برگر کینگ در سال ۱۹۵۰ حق تاسیس شعبه را در مناطق و کشورهای مختلف آغاز کرد. در پایان سال مالی ۲۰۱۳، برگر کینگ به عنوان دومین رستوران زنجیره‌ای بزرگ فست فود همبرگر از نظر تعداد شعبه‌های جهانی معرفی شد. به طوری که رتبه اول به مک دونالد تعلق داشته و برگرکینگ با ۱۲۰۰۰ شعبه در رتبه دوم جای گرفته است. به عنوان نکته آخر برگرکینگ در میان زنجیره‌های غذایی ایالات متحده از نظر فروش پس از رستوران زنجیره‌ای مک‌دونالد، استارباکس، و ساب‌وی در رتبه چهارم قرار دارد. آخرین نکته تاریخی برگرکینگ هم اینکه با وجود بیش از ۸۰۰ رستوران برگرکینگ در روسیه و البته استقبالی که هم شهروندان و هم توریست‌های تور روسیه از غذاهای منوی آن داشتند، اما مدیریت برگر کینگ، در ادامه حملات روسیه به اوکراین تمامی شعبه‌های خود را در روسیه به حالت تعلیق درآورد و در حال حاضر سرویس‌دهی ندارند.

 

خاص‌ترین شعبه‌های رستوران زنجیره‌ای برگر کینگ

عموما اغلب رستوران‌های زنجیره‌ای دنیا از یک قانون خاص در منو غذایی و ارائه خدمات پیروی می‌کنند. اما در این میان برخی از کشورها برای محبوبیت بیشتر خدمات متفرقه‌ای را نیز به مشتریان خود ارائه می‌دهند. این موضوع در مورد منو غذایی آن‌ها نیز دیده می‌شود. در زیر به معرفی چند مورد از خاص‌ترین شعبه‌های برگر کینگ در دنیا می‌پردازیم:

  • برگر کینگ کانادا

در کنار منو کلاسیک این رستوران زنجیره‌ای یک سری غذاهای متفرقه نیز سرو می‌کند. صفحات کلاسیک با یک چیز اضافی همراه هستند. به طوری که یکی از محبوب‌ترین غذاهای آن یک غذای کانادایی تهیه شده از سیب زمینی سرخ کرده با کشک پنیر و سس است. همچنین سیب زمینی سرخ شده و ناگت مرغ را نیز سرو می‌کنند که طرفدارن بسیاری دارد.

  • برگر کینگ مراکش

شما می‌توانید با مراجعه به شعبه‌های زنجیره‌ای برگر کینگ در مراکش نوشیدنی الکلی نیز سفارش دهید. از جمله این نوشیدنی‌های می‌توان به موهیتو یا کوکتل‌های مخصوص اشاره کرد.

  • برگر کینگ ویتنام

مسافران تور ویتنام می‌توانند در کنار وعده غذایی خود در رستوران‌های برگرکینگ، برنج نیز سفارش دهند. چرا که مردم ویتنام علاقه بسیار زیادی به برنج دارند.

  • برگر کینگ کره جنوبی

اگر بهترین مقاصد سفر با کودکان را انتخاب کرده و مسافر کره‌ جنوبی شده باشید، در منوی برگر کینگ این کشور می‌بینید که عمدتا ساندویچ‌ها با محتویات مرغ و میگو تهیه و سرو می‌شوند. همچنین در منوی کره، می‌توانید پک‌های مرغ سرخ شده و میگوی نارگیلی نیز سفارش دهید.

  • برگر کینگ هند

در تور هند می‌بینید که منوی رستوران‌های برگر کینگ هند بر پایه محصولات گیاهی تهیه می‌شود. در منو این شعبه‌ها شاهد ۸ نوع همبرگر گیاهی خواهند بود. این درحالی است که دیگر رستوران‌های برگر کینگ در سراسر دنیا تنها یک همبرگر گیاهی در منو خود دارند.

  • برگر کینگ ترکیه

از سال ۱۹۹۵ شهرهای توریستی ترکیه شعبات برگر کینگ را در خود جای داده و این برند فست‌فود یکی از انتخاب‌های محبوب گردشگران تور ترکیه شده است. این توزیع شعب به‌گونه‌ای بوده که طبق آمارهای سال ۲۰۱۸ حدود ۶۵۰ رستوران برگرکینگ در ترکیه وجود داشت که البته بیشترین آن را مسافران تور استانبول در شهر می‌بینند. بهتر است بدانید؛ همبرگرهای تهیه شده در این کشور به صورت حلال تولید و طبخ می‌شوند.

 

منو رستوران زنجیره‌ای برگر کینگ

هنگامی که رستوران برگر کینگ برای اولین بار افتتاح شد، منوی برگر کینگ تنها شامل همبرگرهای مخصوص، سیب زمینی سرخ کرده، نوشابه، میلک شیک و دسر بود. بعدها با گسترش این رستوران و ایجاد شعبه‌های مختلف در سرتاسر دنیا گزینه‌های متعددی به منو غذایی آن اضافه شد. امروزه مشتریان و طرفداران برگرکینگ می‌توانند در این رستوران علاوه بر همبرگرهای تهیه شده از گوشت گاو، همبرگرهای مرغ و گیاهی را نیز سفارش داده و تهیه کنند. البته در برخی از کشورها مثل بهترین مقاصد جنوب شرق آسیا، شاهد سرو ناگت مرغ، میگو و دیگر گزینه‌های متنوع سرخ‌کردنی نیز خواهیم بود. همچنین برگرکینگ در برخی از شعبات خود منو صبحانه نیز به مشتریان ارائه می‌دهد. نکته مهمی که در منو رستوران زنجیره‌ای برگر کینگ در سرتاسر دنیا وجود دارد، توجه به اعتقادات مذهبی و فرهنگی بومیان آن منطقه است. مثلا اگر مسافر تور دبی باشید می‌بینید که گزینه‌های حلال در منوی برگر کینگ دیده می‌شود یا در سفر با تور دهلی،آگرا،جیپور می‌توانید از تنوع همبرگرهای گیاهی برگر کینگ لذت برید.

 

حقایق جالب در مورد رستوران زنجیره‌ای برگر کینگ

همان طور که گفته شد برگر کینگ یک رستوران زنجیره‌ای فست فود است که در جکسونویل فلوریدا در سال ۱۹۵۳ توسط متیو برنز و کیث فریمر با نام InstaBurger King تاسیس شد. برگر کینگ تقریباً ده‌ها هزار رستوران در ۱۰۰ کشور مختلف دارد، که تقریباً نیمی از این شعبه‌ها در ایالات متحده هستند. در سال ۲۰۱۵ درآمد برگر کینگ ۴ میلیارد دلار گزارش شد و این یک موفقیت بسیار بزرگ برای این رستوران زنجیره‌ای بود. در ادامه به برخی از نکات و حقایق جالب در مورد رستوران زنجیره‌ای برگر کینگ می‌پردازیم:

  • در استرالیا رستوران‌های برگر‌ کینگ با نام Hongry Jacks معرفی می‌شوند. این تنها کشوری است که در آن برگر کینگ نام دیگری دارد. چرا که از قبل شرکت دیگری با همین نام در استرالیا ثبت شده بود.
  • برگر کینگ دارای یک ساندویچ مخصوص است که حاوی ۸۰۰ کالری است. این آیتم شامل چهار نان برگر، چهار تکه پنیر، بیکن و سس مخصوص است.
  • کارت تاج برگر کینگ به دارندگان آن، این حق را می‌دهد که از سیب زمینی سرخ کرده و همبرگر به صورت نامحدود استفاده کنند. برخی از افراد مشهور که دارای کارت طلایی هستند عبارتند از: جورج لوکاس، جی لنو، جنیفر هادسون و رابرت داونی جونیور.
  • برگر کینگ پس از مک دونالد رتبه دوم رستوران‌های معروف برگر فست فود را دارد.
  • برگر کینگ یکی از رستوران‌هایی است که در کشورهای خارجی مانند عراق به سربازان آمریکایی در خارج از کشور خدمات ارائه می‌دهد. به دلیل بمباران در برخی مکان‌ها، رستوران‌ها با شیشه‌های نشکن، کاشی‌های سقفی که می‌توانند ترکش‌ها را جذب کنند و ظروف بیرونی که قادر به محافظت بیشتر هستند، تجهیز شده‌اند.
  • برگر کینگ ادکلنی به نام Flame منتشر کرد که بوی گوشت برشته بر روی شعله را به نمایش می‌گذاشت.
  • برگر کینگ هر روز به ۱۱ میلیون نفر در سراسر جهان خدمات ارائه می‌دهد.
  • لوگوی برگر کینگ در طول سال‌ها چندین بار تغییر کرده است. لوگوی فعلی آن در سال ۱۹۹۸ است.
  • تخمین زده می شود که برگر کینگ بیش از ۳۴۰۰۰ کارمند در سراسر جهان دارد.
  • برخی برگر کینگ را به دلیل شباهت بین بیگ کینگ و بیگ مک و ساندویچ مرغ تند و ساندویچ مک چیکن اسپایسی متهم به کپی کردن آیتم‌های منو از مک دونالد می‌کنند.

 

منبع ۱ 

منبع ۲ 

منبع ۳