خاصترین برجهای دبی را بشناسید
شکی نیست که در تور دبی، کمبود برجهای سر به فلک کشیده به هیچ وجه احساس نمیشود. همانطور که طی سالهای اخیر این شهر به محلی مطلوب برای سرمایهگذاران بدل شد، ساخت و ساز این سازهها نیز در ۱۵ سال اخیر به شکل چشمگیری افزایش یافت.
شاید بتوان شروع این موضوع را به ساخت برج خلیفه در سال ۲۰۰۴ نسبت داد که همین حالا هم بلندترین برج جهان است. بعد از آن برجهای زیادی در نقش و طرحهای متفاوت ساخته و به مرز ابرهای دبی رسید. حالا در نوشتهی امروز، ما ۷ مورد از خاصترین برجهای دبی را به شما معرفی میکنیم تا در سفر به این شهر، حتما از آنها دیدن نمایید.
برج خلیفه
ستارهی درخشان دبی و یکی از نمادهای اصلی این شهر به دست شرکت بسیار معروف Skidmore ساخته شد و بلندی آن از هر برجی در جهان سبقت گرفت. (البته پروژهی جدیدی در دبی آغاز شده که بعد از اتمام از این برج بلندتر خواهد بود) این برج ۱۶۳ طبقه و ۸۲۸ متر ارتفاع دارد و در ابتدا قرار بود اسمش برج دبی باشد. اما پروژه هزینههای هنگفتی به بار آورد و دستاندرکاران آن مجبور به تقاضای پول از خلیفه امارات و شیخ ابوظبی شدند و در نهایت به احترام وی، نام برج دبی را به برج خلیفه تغییر دادند.
دوسیت تانی
این برج به عنون یک هتل در دبی ساخته شده است و ظاهر متفاوت آن اولین چیزی خواهد بود که مسافران را به خود جلب میکند. طراحی آن به صورتی است که شبیه به دستهایی خواهد بود که برای دعا به آسمان بلند شده. بنایی که ۴۰ طبقه و ۱۵۳ متر دارد و دارای ۱۴۷ آپارتمان و ۱۷۴ اتاق است. این هتل در خیابان بسیار معروف شیخ زائد بنا شده و دسترسیاش به مناطق اصلی شهر واقعا عالی است. نکته آخر اینکه دوسیت تانی، اولین ساختمان در حوضهی کشورهای خلیج فارس بود که توانست تاییدیه EarthCheck طلایی را به خاطر مقاومت در برابر زلزله به خود اختصاص دهد.
معرفی ۶ فروشگاه کتاب به زبانهای مختلف در دبی
برج العرب
یکی دیگر از نمادهای دبی که از قدیمیترین برجهای لیست ما هم به حساب میآید. سازهای که در کنار بندرگاه واقع شده و طراحیاش شبیه به بادبان کشتی است. برجالعرب در زمینی اختصاصی و به صورت کاملا خصوصی در سال ۱۹۹۹ بنا شد و تنها به واسطه یک پل اختصاصی و یا هلیکوپتر خود هتل قابل دسترسی خواهد بود.
طراحی این ساختمان را تام رایت معروف به عهده داشت که البته بسیار مینیمالیستیتر آن را کشیده بود، اما صاحبان بنا چیزی به این شکل از وی خواستند. در طراحی داخلی بنا نیز مقدار زیادی طلا به کار رفته شده و همچنین دارای فوارههای بسیار زیبا در لابی و چند بخش دیگر است.
جیدبلیو ماریوت مارکوئیز
این بنا در واقع دو برج بلند در کنار هم است که دومین هتل بلند دنیا را میسازد. (بعد از هتل آبراج البیت عربستان) برجهای هتل یکی ابتدا در سال ۲۰۱۲ و دیگری در سال ۲۰۱۳ تکمیل شدند و هر کدام دارای ۸۲ طبقه هستند. معماری این بنا را گروه آرک به عهده داشت و سعی کرد در طراحی بیرونی و داخلی، تا جای ممکن دیزاینی مدرن را به کار ببرد.
راهنمای گردشگری در محلههای دبی
رز ریحان
قبل از اینکه برج جیدبلیو ماریوت مارکوئیز به پایان برسد، رز ریحان بزرگترین هتل دنیا و دومین هتل بلند جهان بود، اما بعد این عناوین را به هتل جدید واگذار کرد. طراحی این برج را گروه ساخت و ساز عربی به عهده داشت و آن را در سال ۲۰۰۷ به پایان رساند. رز ریحان نیز در خیابان شیخ زاید واقع شده و دسترسی آن به مراکز عمده شهر بسیار ساده است. بنا ۷۲ طبقه داشته و هتل دارای ۴۶۲ اتاق است.
هتل ساحلِ جمیرا
زمانی این هتل یکی از بلندترین برجهای شهر بود. برجی که در سال ۱۹۹۷ ساخته شده و دارای ۵۹۸ اتاق و ۱۹ ویلای رو به دریا است و مجموعهی آن با داشتن ۲۰ رستوران بسیار کامل به نظر میرسد. با این حال، در حال حاضر که ساخت و سازهای دبی بسیار گسترده شده و روز به روز به تعداد برجها اضافه میگردد، هتل ساحلِ جمیرا به صدمین برج بلند شهر بدل گشته است.
دانستنیهایی در مورد تازهترین ابرسازه؛ راهنمای بازدید از قاب دبی
برج کایان
جالب اینکه آخرین برج لیست ما، همچون اولین، توسط شرکت Skidmore طراحی و اجرا شده است. این برج با ۹۰ درجه چرخش بنا، قبل از اینکه برج شانگهای ساخته شود، از این نظر در جهان یکتا بود، اما برج چینی این زاویه را نیز شکست و برج کایان را پشت سر گذاشت. از این لیست شگفت انگیز در تور دبی نوروز 98 دیدن کنید.